Knutseldemo’s December

Gratis knutseldemo’s op woensdagnamiddag.
Doorlopend van 14 tot 17u.
Groot en klein, iedereen welkom!

 

Tijdens de maand december 2018 houden we elke woensdagnamiddag gratis knutseldemo’s tussen 14 uur tot 17 uur. Dit zijn geen cursussen waarbij je zelf iets maakt. Wel tonen wij jou eenvoudige technieken en tips om leuke dingen zelf te maken. Deze demo’s zijn gratis en vrijblijvend. Ze gaan door in onze hobbywinkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Ze zijn bedoeld voor iedereen die gemotiveerd is, dus jong en (groot)ouder. Komen kijken is een aanrader!

 

  • Op woensdag 5 december 2018 voorzien we een gratis knutseldemo met de pyrogravure. Dit is een toestel dat door warmte figuren kan branden in houten voorwerpen. Ook wie denkt dat ie niet kan tekenen of mooi schrijven, maakt heel leuke versieringen op houten voorwerpen met onze tips! Benieuwd? Kom maar eens kijken!
  • Op woensdag 12 december 2018 tonen we jullie wat je met stempels kan doen. En dat is superleuk! We tonen jullie hoe je ondermeer kan embossen met stempels. Geen idee wat dit is? Kom dan maar kijken op woensdag 9 december 2018 tussen 14 uur en 17 uur!
  • Op woensdag 19 december 2018 hernemen we onze eerste demo, de decoupage-techniek. Omdat er zoveel mensen  niet op de hoogte waren van deze leuke techniek en deze dus gemist hebben.