> Workshops juwelen, macramé en knutselen

Graag even jullie aandacht voor deze twee vraagjes:

1) wij willen graag een workshop inrichten om te leren AQUARELLEREN. Jacques is bij ons komen demonstreren en hij geeft fantastische en verstaanbare uitleg. Onze vraag is wie hierin ook geïnteresseerd is. Datum en prijs moeten we nog bekijken. We gaan eerst na hoe groot de interesse is.

Op zondag 1 december 2019 komt Jacques een cursus aquarel geven van 10 uur tot 16 uur. Deze workshop is volzet.

 

2) wie wil kousen leren breien met behulp van Mr. Knitbear? Wim kwam tijdens onze opendeurdagen zijn nieuw boek “Vrolijke sokken breien” voorstellen. Dit boek is bij ons verkrijgbaar in het Nederlands en het Frans. Verbluffend hoe goed hij dit kan uitleggen. Heel aangenaam, verstaanbaar en met veel extra tips die ook bruikbaar zijn bij het “gewone” breien. Wim zou twee keer komen, zodat jullie een volledige kous kunnen afwerken. Wie is hierin geïnteresseerd?

Wim (Mr. Knitbear) komt drie workshops van elk twee sessies geven in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Voor de workshops van zondag 8 maart 2019 en zondag 5 april 2019, telkens van 14 uur tot 17 uur, zijn er nog enkele plaatsen vrij. Voor alle verdere informatie mag u langskomen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

Het antwoord op beide vragen, mogen jullie komen geven in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen, via onze facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux” en/of via mail info@maximeshobby.com.
Bedankt om hiervoor even wat tijd te nemen.

 

 

> Op maandag 18 november 2019 van 18 uur tot 20 uur geven wij een cursus kerstballen maken. Tijdens deze workshop leren wij jullie (kerst)ballen te maken met behulp van houten, voorgesneden figuren, structuurpasta, verf, plastic bollen. Benieuwd wat dit geeft? We hebben er al enkele gemaakt. Deze liggen in onze onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Jullie hebben de keuze uit meerdere maten, verschillende figuren, … Wij vragen jullie daarom om op voorhand het benodigde materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Voorkennis is niet noodzakelijk.

OPGELET: DEZE CURSUS IS VOLZET!!!

 

 

> Op donderdag 28 november 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus kerstballen maken. Tijdens deze workshop leren wij jullie (kerst)ballen te maken met behulp van houten, voorgesneden figuren, structuurpasta, verf, plastic bollen. Benieuwd wat dit geeft? We hebben er al enkele gemaakt. Deze liggen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Jullie hebben de keuze uit meerdere maten, verschillende figuren, … Wij vragen jullie daarom om op voorhand het benodigde materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Voorkennis is niet noodzakelijk.

 

 

> Op maandag 2 december 2019 van 18 uur tot 20 uur geven wij een cursus (kerst)kaarten maken. Tijdens deze workshop leren wij jullie kaartjes te maken met behulp van stempels, inkt, dies, kleven en plakken, snijmachines, … Er komen heel wat technieken aan bod. De gemaakte kaarten kunnen gebruik worden als wenskaart, uitnodiging, menu, … Benieuwd wat dit geeft? We hebben er al enkele gemaakt. Deze liggen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Jullie hebben de keuze uit meerdere kleuren, verschillende figuren, … Wij vragen jullie daarom om op voorhand het benodigde materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Voorkennis is niet noodzakelijk.

 

 

> Op donderdag 5 december 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus ketting “LOUKKOS” maken. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je van een schema een ketting kan maken. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Wij vragen jullie om op voorhand jullie keuze te maken uit de pakketjes beschikbaar in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

 

> Op donderdag 12 december 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus (kerst)kaarten maken. Tijdens deze workshop leren wij jullie kaartjes te maken met behulp van stempels, inkt, dies, kleven en plakken, snijmachines, … Er komen heel wat technieken aan bod. De gemaakte kaarten kunnen gebruik worden als wenskaart, uitnodiging, menu, … Benieuwd wat dit geeft? We hebben er al enkele gemaakt. Deze liggen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Jullie hebben de keuze uit meerdere kleuren, verschillende figuren, … Wij vragen jullie daarom om op voorhand het benodigde materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Bel nu
Adres