> Workshops juwelen en macramé

> Op donderdag 19 september 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus Peyote-techniek “with a twist”. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe jij deze ketting kan maken met behulp van naald, draad en delica’s. Jij kiest het patroon voor jouw ketting: uni, met een lijntje in of met vlekken. Voorkennis is niet nodig. Gelieve op voorhand jouw materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Wij vragen jullie om op voorhand in te schrijven aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Workshop Peyote-techniek "with a twist" bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop Peyote-techniek “with a twist” bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen

 

> Op maandag 28 oktober 2019 van 18 uur tot 20 uur geven wij een cursus parel krimpen en oneven-Peyote-techniek. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je een parel zonder gaatje toch kan bevestigen aan een ketting. Dit met behulp van delica’s, naald en draad. Gelieve op voorhand jouw materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Wij vragen jullie om op voorhand in te schrijven aangezien de plaatsen beperkt zijn. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen

 

> Op donderdag 7 november 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus waarbij je kan kiezen uit een armband en/of een ketting te maken met halve tila-parels. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je van eenzelfde schema een bredere of een smallere armband kan maken en hoe je daarvan een mooie ketting kan maken. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Wij vragen jullie om op voorhand jullie keuze te maken uit de mogelijke modellen en om hiervoor jullie materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

Workshop armband maken bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen, brede versie
Workshop armband maken bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen, brede versie

 

Workshop armband maken bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen, smalle versie
Workshop armband maken bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen, smalle versie

 

Workshop armband maken bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen, smalle versie
Workshop armband maken bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen, smalle versie

 

Workshop halsketting maken bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop halsketting maken bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen

 

> Op donderdag 14 november 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus macramé. Tijdens deze workshop leren wij jullie de basis van het knopen van een draad tot een mooie plantenhanger die je perfect ook tegen een muur kan hangen. Benieuwd wat dit geeft? Meer info kan je bekomen in onze onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Wij vragen jullie om op voorhand heet benodigde materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

Bel nu
Adres