> Workshops juwelen

> Op donderdag 21 maart 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus juwelen maken. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je deze ring en/of armband kan maken met behulp van naald, draad en delica’s. Voorkennis is niet nodig. Je hebt de keuze uit een ring en/of een armband in verschillende kleuren. Alle benodigde materiaal zit in de kits. Wij vragen jou om op voorhand in te schrijven in onze winkel en jouw kit uit te kiezen uit de beschikbare pakketten in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

Zorg dat je erbij bent, contacteer ons om in te schrijven.

Cursus juwelen maken bij Maxime’s Hobby op donderdag 21 maart 2019 van 10 uur tot 12 uur.

 

> Op maandag 25 maart 2019 van 14 uur tot 16 uur geven wij een cursus ringen maken met de Peyote-techniek. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je deze ring kan maken met behulp van naald, draad en delica’s. Voorkennis is niet nodig. Je hebt de keuze uit verschillende kleurencombinaties. Alle benodigde materiaal zit in de kits. Wij vragen jou om op voorhand in te schrijven in onze winkel en jouw kit uit te kiezen uit de beschikbare pakketten in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

Zorg dat je erbij bent, contacteer ons om in te schrijven.

Bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen workshop ring maken met de Peyote-techniek

 

Bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen kan u een workshop volgen om een ring te maken met de Peyote-techniek

 

Bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen kan u een cursus volgen om een ring te maken met de Peyote-techniek
Bel nu
Adres