> Workshops juwelen, kousen breien, aquarel, macramé, knutselen, …

> Op donderdag 12 december 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus (kerst)kaarten maken. Tijdens deze workshop leren wij jullie kaartjes te maken met behulp van stempels, inkt, dies, kleven en plakken, snijmachines, … Er komen heel wat technieken aan bod. De gemaakte kaarten kunnen gebruikt worden als wenskaart, uitnodiging, menu, … Benieuwd wat dit geeft? We hebben er al enkele gemaakt. Deze liggen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Jullie hebben de keuze uit meerdere kleuren, verschillende figuren, … Wij vragen jullie daarom om op voorhand het benodigde materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Gelieve op voorhand in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Voorkennis is niet noodzakelijk.

 

 

> Wie wil kousen leren breien met behulp van Mr. Knitbear? Wim kwam tijdens onze opendeurdagen zijn nieuw boek “Vrolijke sokken breien” voorstellen. Dit boek is bij ons verkrijgbaar in het Nederlands en het Frans. Verbluffend hoe goed hij dit kan uitleggen. Heel aangenaam, verstaanbaar en met veel extra tips die ook bruikbaar zijn bij het “gewone” breien. De workshop met Wim bestaat telkens uit twee zondagen. De eerste zondag legt Wim jullie heel duidelijk uit hoe je een kous opzet, de boord breit en hoe je een patroon in jouw kous inbreit met de Fair Isle-techniek. Na deze workshop brei je zelf thuis of in onze breiclub verder tot aan de hiel. Tijdens het tweede moment van de workshop, breit Wim samen met jullie de hiel en een deel van de wreef. Ook het breien van de teen komt aan bod. Om deel te nemen aan deze workshops is het noodzakelijk om recht en averecht te kunnen breien.

Wim (Mr. Knitbear) komt meermaals workshops van elk twee sessies geven in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.
– zondag 15 december 2019 en zondag 19 januari 2020, telkens van 14 uur tot 17 uur (deze workshop is volzet)
– zondag 8 maart 2020 en zondag 5 april 2020, telkens van 14 uur tot 17 uur.

Voor de workshops van zondag 8 maart 2020 en zondag 5 april 2020, telkens van 14 uur tot 17 uur, zijn er nog enkele plaatsen vrij. Voor alle verdere informatie mag u langskomen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

> Jacques is een gepassioneerd aquarellist. Tijdens onze opendeurdagen kwam hij enkele technieken van het AQUARELLEREN demonstreren. Zijn uitleg is fantastisch en duidelijk. Hij komt verschillende workshops bij ons in de winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen geven. Voorkennis is echt niet noodzakelijk. Gemotiveerd zijn wel. Aan de hand van zijn tips en tricks maken jullie tijdens de ene workshop een landschap met lucht, water, bomen en als jullie willen, zelfs met een koppeltje. Tijdens de andere workshop leren we figuren (een elfje in deze cursus) inkleuren en achtergronden maken. Beide workshops staan los van elkaar.

De workshop “elfje” vindt plaats op:
– zondag 15 maart 2020 van 10 uur tot 16 uur (deze cursus is volzet)
– zondag 29 maart 2020 van 10 uur tot 16 uur.

De workshop “landschap” vindt plaats op:
– zondag 17 mei 2020 van 10 uur tot 16 uur.

Voor de workshops van zondag 29 maart 2020 en zondag 17 mei 2020, telkens van 10 uur tot 16 uur, zijn er nog enkele plaatsen vrij. Voor alle verdere informatie mag u langskomen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

> Brei- & haakclub:
Elke dinsdagavond is er bij ons in de winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen onze brei- en haakclub. Het moment om onze klanten verder te helpen met hun project waarvan het materiaal bij ons in de winkel aangekocht is. Dit moment gaat door na sluitingstijd van onze winkel, nl. van 18 uur tot 20u30, elke week. Ieder werkt aan zijn project, zonder tijdsdruk, zonder verplichtingen. Hulp krijg je van ons en van elkaar. En je komt wanneer jij wilt. Meer info krijg je in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

Door de feestperiode en ons verlof is er geen breiclub op:
– dinsdag 24 december 2019
– dinsdag 31 december 2019
– dinsdag 7 januari 2020.

 

> Workshop armband en/of ring maken “Selena”:
Op donderdag 6 februari 2020 van 10 uur tot 12 uur maken we tijdens de workshop een armband en/of ring met behulp van naald, draad, delica’s en een bestaande armband en/of ring. Ook een goede en duidelijke beschrijving is van de partij. Wij vragen om op voorhand jullie materiaal te komen uitkiezen uit de beschikbare pakketten. Ook inschrijven op voorhand is noodzakelijk. Voorkennis is niet nodig. Meer info vinden jullie in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

 

> Workshop ketting – armband – kerstbal -paasei haken:
Op donderdag 12 maart 2020 van 10 uur tot 12 uur leren wij jullie een techniek aan waarmee je zowel een halsketting of een armband mee kan haken, maar ook een kerstbal of een paasei! Deze haaktechniek doe je met een fijne haaknaald, fijne draad en rocailles. Je realiseert er de mooiste patronen mee. Om deel te nemen aan deze cursus is het echt noodzakelijk om goed lossen en vasten te kunnen haken met fijne draad. Het is een techniek die heel leuk is om te doen en vele mogelijkheden biedt. Wij vragen om op voorhand in te schrijven en om jouw materiaal op voorhand te komen uitkiezen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

Bel nu
Adres