> Workshops juwelen

> Op donderdag 13 juni 2019 van 10 uur tot 12 uur en op maandag 17 juni 2019 van 18 uur tot 20 uur geven wij een cursus armband weven. Tijdens deze workshop leren wij jou hoe je een armband kan weven met behulp van een weeftoestel (beading loom). Je mag dezelfde armband maken als ons voorbeeld, maar je mag ook jouw eigen patroon kiezen in de kleur- en parelkeuze die jij wenst. Voorkennis is niet nodig. Wij vragen jou om op voorhand in te schrijven in onze winkel en jouw kleur- en parelkeuze op voorhand uit te kiezen uit het beschikbare materiaal in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

Zorg dat je erbij bent, contacteer ons om in te schrijven.

workshop weefarmband bij Maxime's Hobby
workshop weefarmband bij Maxime’s Hobby

 

> Op donderdag 20 juni 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus ringen maken met de Peyote-techniek. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je deze ring kan maken met behulp van naald, draad en delica’s. Voorkennis is niet nodig. Je hebt de keuze uit verschillende kleurencombinaties. Alle benodigde materiaal zit in de kits. Wij vragen jou om op voorhand in te schrijven in onze winkel en jouw kit uit te kiezen uit de beschikbare pakketten in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen.

Zorg dat je erbij bent, contacteer ons om in te schrijven.

Bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen workshop ring maken met de Peyote-techniek

 

Bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen kan u een workshop volgen om een ring te maken met de Peyote-techniek

 

Bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen kan u een cursus volgen om een ring te maken met de Peyote-techniek

 

> Op maandag 8 juli 2019 van 18 uur tot 20 uur geven wij een cursus basis juwelen maken. Tijdens deze workshop leren wij jou alle basiskennis om jouw juweel zelf te kunnen maken:
– hoe werk je met tangen
– welke tang gebruik je waarvoor
– hoe bevestig je een slot aan jouw armband of ketting
– wat is een kalotje
– kettelen, wat is dat
– hoe bevestig je eenvoudig en goed een dubbel ringetje
– …
Wij vragen jou om  jouw kleur- en parelkeuze op voorhand uit te kiezen uit het beschikbare materiaal in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Ook hierbij begeleiden wij jou. Voorkennis is helemaal niet nodig. Gelieve op voorhand in te schrijven in onze winkel aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Workshop basistechnieken juwelen maken bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop basistechnieken juwelen maken bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Workshop basistechnieken juwelen maken bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop basistechnieken juwelen maken bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen

 

> Op donderdag 11 juli 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus armband maken met de Herringbone-techniek. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe jij deze armband kan maken met behulp van naald, draad, parels en rocailles. Jij kiest het kleur en de parels voor jouw ketting: Swarovski, perles fines, toupies,… Voorkennis is niet nodig. Gelieve op voorhand jouw materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Wij vragen jullie om op voorhand in te schrijven aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Workshop Herringbone-techniek bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop Herringbone-techniek bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Workshop Herringbone-techniek bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop Herringbone-techniek bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen

 

 

> Op donderdag 25 juli 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus Brick-Stitch. Meer info en foto’s volgen zo snel mogelijk.

 

> Op donderdag 5 september 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus parel krimpen en oneven-Peyote-techniek. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe je een parel zonder gaatje toch kan bevestigen aan een ketting. Dit met behulp van delica’s, naald en draad. Gelieve op voorhand jouw materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Wij vragen jullie om op voorhand in te schrijven aangezien de plaatsen beperkt zijn. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop oneven Peyote-techniek en parel krimpen bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen

 

> Op donderdag 19 september 2019 van 10 uur tot 12 uur geven wij een cursus Peyote-techniek “with a twist”. Tijdens deze cursus leren wij jou hoe jij deze ketting kan maken met behulp van naald, draad en delica’s. Jij kiest het patroon voor jouw ketting: uni, met een lijntje in of met vlekken. Voorkennis is niet nodig. Gelieve op voorhand jouw materiaal aan te schaffen in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Wij vragen jullie om op voorhand in te schrijven aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Workshop Peyote-techniek "with a twist" bij Maxime's Hobby te Geraardsbergen
Workshop Peyote-techniek “with a twist” bij Maxime’s Hobby te Geraardsbergen
Bel nu
Adres