> Nieuwsbrief september 2019

Terug naar School, Opendeurweek, Teken- en schildermateriaal, Gratis Demo’s, cursussen, Diamond Painting-nieuws, nieuwigheden

 

Beste klant,

de vakantie is voor velen onder ons voorbij. We wensen iedereen een goede, nieuwe start toe.

Ook bij Maxime’s Hobby is het najaarsseizoen van start gegaan. Heel veel nieuwe artikelen op alle gebied hebben hun weg naar onze winkel gevonden.

De wintercollectie van brei- en haakgaren, samen met de bijhorende boeken, is geleverd en ligt in onze kasten. Dit jaar bieden wij jullie de collecties aan van Katia, Katia Concept, LangYarns, Wool Addicts, SMC en een beperkte collectie van Scheepjes.

Op dinsdagavond van 18 uur tot 20u30 bieden wij extra hulp bij het breien, haken, … tijdens onze brei- en haakclub. Voor meer uitleg kunnen jullie eens binnenspringen in onze winkel.

Heel veel najaars- en kerst-knutselmateriaal ligt ook al in onze winkel, met voorbeelden. Het wordt een gezellige kerst! We bieden jullie ook opnieuw gratis demo’s aan op woensdagnamiddag tussen 14 uur en 17 uur op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Onze bedoeling is om jullie te laten kennismaken met oude en nieuwe technieken op hobbygebied. Kom langs op woensdagnamiddag tussen 14 uur en 17 uur, kijk en stel jullie vragen. Wij bieden dit aan zonder enige verplichting aan iedereen die gemotiveerd en geïnteresseerd is. Op onze website www.maximeshobby.com en op onze Facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux” kunnen jullie de up-to-date planning vinden. Hier een eerste overzicht:
– woensdag 04 september 2019: PYROGRAVURE
– woensdag 18 september 2019: MOZAIEK
– woensdag 30 oktober 2019: FOAMCLAY
– woensdag 06 november 2019: DECOPATCH.

We geven ook opnieuw cursussen. Deze zijn betalend en gaan door op maandagavond van 18 uur tot 20 uur of op donderdagochtend van 10 uur tot 12 uur. Op beide momenten is onze winkel gesloten en gaat onze volledige aandacht naar het aanleren van het maken van het voorgestelde project. Op voorhand inschrijven en jullie materiaal op voorhand aankopen is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt. Voorstellen worden in dank aanvaard. Ook hiervan vinden jullie de up-to-date planning op onze website www.maximeshobby.com en op onze Facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux”, samen met enkele foto’s om jullie een idee te geven wat jullie mogen verwachten. Hier een eerste overzicht:
– donderdag 05 september 2019: parel krimpen en ONEVEN PEYOTE-techniek
– donderdag 19 september 2019: PEYOTE WITH A TWIST
– maandag 28 oktober 2019: parel krimpen en ONEVEN PEYOTE-techniek
– donderdag 07 november 2019: ARMBAND en/of KETTING maken met HALVE TILA’S
– donderdag 14 november 2019: plantenhanger maken met MACRAME

Wij vermoeden dat heel wat klanten zich afvragen hoe het nu zit met de DIAMOND DOTZ. Wel, we hebben nieuws! Tijdens ons verlof werden we op de hoogte gebracht dat het programma op punt staat zodat wij jullie foto’s kunnen omzetten naar een Diamond Painting! Dus, breng jullie favoriete foto mee naar onze winkel op USB-stick in JPEG- of JPG-formaat en in een goede kwaliteit, minstens 512KB. Jullie kiezen het formaat, vanaf 40x40cm. Het programma geeft onmiddellijk de prijs aan. Ze worden gemaakt in de mooie kwaliteit van het merk Diamond Dotz en zijn full-paintings!

Onze opendeurweek van dinsdag 8 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019 nadert met rasse schreden! Dit jaar houden we opnieuw een extra lange editie om u een goede service te kunnen bieden en minder lange wachttijden. Wij zijn nog volop bezig met de voorbereidingen van ons jaarlijks evenement. We kunnen jullie al verklappen dat er opnieuw heel wat nieuwe producten zullen zijn en dat we ook directe kortingen zullen geven. Van zodra de extra gratis demo’s bevestigd zijn, kunnen we jullie dit laten weten. Ook doen we ons best om een goodiebag te voorzien. Onze opendeurweek gaat door op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen en elke dag van 10 uur tot 18 uur, ook op donderdag en zondag.

 

Voor al jullie “terug-naar-school”- en “terug-naar-de-academie”- materiaal kunnen jullie terecht in ons kopiecenter met teken- en schildersafdeling op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen. Wij bieden u een heel ruim assortiment van onder andere mapjes, stiften, trekpennen, potloden, vulpennen, schrijfgerief, cursusblokken, tekenmateriaal,… Ons ruim assortiment van teken- en schildermateriaal is ondermeer van Derwent, Winsor & Newton, Faber-Castell, Talens, Canson, …

Ons kopiecenter met teken- en schildersafdeling op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen is open van maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 19 uur en op zaterdag van 7 uur tot 18 uur.

 

Belangrijk: U kan bij ons ook terecht voor het afdrukken en kopiëren van affiches en plannen in kleur en zwart/wit op formaat A2, A1 en zelfs A0. Ook kunnen wij deze op USB-stick zetten voor u!

 

Op onze site www.maximeshobby.com en Facebookpagina kan u ook volgen wat er nieuw is in onze winkels, wanneer er speciale openingen zijn, de planning van de gratis demo’s, welke cursussen we aanbieden, ….

 

Bedankt aan iedereen die onze pagina op Facebook leuk heeft gevonden. Voor hen die ons nog niet gevonden hebben, u kan ons vinden onder de naam “MAXIME’S HOBBY LEROUX”.

 

En tot slot onze openingsuren:

hobby- en handwerkwinkel Guilleminlaan 237:
Dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur
Donderdag van 14 uur tot 18 uur
Gesloten op maandag, zondag en op feestdagen.

outlet Brugstraat 37: enkel op maandag van 9 uur tot 13 uur, eenmaal per maand:
maandag 23 september 2019
maandag 28 oktober 2019
maandag 18 november 2019
maandag 9 december 2019

kopiecenter, benzinestation en teken- en schilderswinkel Guilleminlaan 237:
Maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 19 uur
Zaterdag van 7 uur tot 18 uur.
Gesloten op zondag en op feestdagen.

 

U bent van harte welkom in onze winkels,
Uw Maxime’s Hobby team

 

Tel.: 054/41.11.45, Fax: 054/41.91.70

 

P.S.: OPENDEURWEEK van DINSDAG 8 OKTOBER tot en met ZONDAG 13 OKTOBER 2019, telkens van 10 uur tot 18 uur

 

Bel nu
Adres