> Nieuwsbrief januari 2020

Onze beste creatieve en ontspannende wensen voor dit nieuwe jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Wij hebben dit jaar als goed voornemen om jullie zo snel mogelijk van alle nieuwigheden op de creatieve markt op de hoogte te brengen en deze nieuwigheden zo snel mogelijk in onze winkel aan te bieden. Hiervoor gaan wij naar de verschillende beurzen in binnen- en buitenland om ons geïnformeerd te houden. Dit goede voornemen zie je reeds in onze winkel:

  • De nieuwste lente- en zomercollectie van brei- en haakgaren ligt reeds in onze winkel, samen met de bijhorende brei- en haakboeken. Dit jaar bieden wij jullie de (bijna) volledige collectie van Katia, LangYarns, WoolAddicts en SMC. Ook kan je enkele kwaliteiten van Scheepjes en DMC in ons aanbod terugvinden. Wat we niet in onze winkel hebben, kunnen we in de meeste gevallen bijbestellen.
  • Knutselmateriaal rond het thema Valentijn, vinden jullie het hele jaar door bij ons. Dus ook nu. “Houden van” doen we het hele jaar door, maar we tonen dit extra rond 14 februari. Ook voor creativiteit rond trouw, huwelijk, uitnodigingen, geboortes, … kan je bij ons terecht.
  • Samen met de lente komt Pasen ook in zicht. De eerste nieuwe versieringen hebben we reeds binnengekregen. Superwijze houten delen om in elkaar te plaatsen tot een leuke paasversiering. Vorig jaar hadden we dit in kerstbalvorm voor Kerst, nu in paaseieren. We zijn van plan hierrond enkele workshops te organiseren. Op jullie kasticket, onze facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux”, onze Instagram account “maximeshobby”, onze website www.maximeshobby.com, … kunnen jullie de data van al onze demo’s, workshops, speciale openingen, evenementen, … terugvinden.

Wij vinden het leuk om al het nieuwe te ontdekken op de beurzen, bij onze leveranciers, …. De keerzijde is wel dat deze soms iets verder weg zijn, waardoor we soms de winkel iets vroeger dienen te sluiten om toch een beetje op een deftig uur ter plaatse aan te komen. Soms is onze winkel dan ook een dagje gesloten omdat we nog steeds niet op twee plaatsen tegelijk kunnen zijn. Zo zullen we komende dinsdag, 28 januari 2020, gesloten zijn en is er ’s avonds ook geen wekelijkse brei- en haakclub. We zullen dan nog op terugweg zijn van de grote hobbybeurs in Frankfurt. Hoogstwaarschijnlijk met een hoofd boordevol plannen, ideeën, … die we dan zo snel mogelijk willen realiseren en doorgeven aan jullie.

 

We zien jullie heel graag in onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen! Van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur en op donderdag nog steeds van 14 uur tot 18 uur.

Met vriendelijke groeten,
jullie Maxime’s Hobby-team

Tel.: 054/41.11.45
Fax: 054/41.91.70

 

 

Bel nu
Adres