> nieuwsbrief mei 2020

Beste klant,

 

Vooreerst hopen we dat jullie nog steeds in goede gezondheid zijn. We hebben sinds 18 maart 2020 onze winkels tijdelijk volledig gesloten, op vraag van de regering, om zo mee te helpen met de bestrijding tegen het Corona-virus. Om jullie verder te kunnen blijven helpen, hebben we op 19 maart 2020 onze webshop opgestart (www.maximeshobby.com en doorklikken naar “webshop”). Ondertussen is beslist dat onze winkels opnieuw open mogen vanaf 11 mei 2020. We zullen onze winkels om praktische redenen opnieuw openen vanaf dinsdag 12 mei 2020.

Op dinsdag 12 mei 2020 zal onze hobby- en handwerkwinkel om 10 uur openen, ons kopiecenter met teken- & schildersafdeling en onze shop van ons benzinestation openen om 9 uur. We willen zo goed mogelijk alle aanbevelingen opvolgen om dit zo veilig mogelijk te doen. Voor onze Corona-sluiting heb ik gemerkt hoe respectvol jullie met elkaar omgaan in onze winkel. Ik wil jullie vragen dit nu ook te willen doen. Samen kunnen we dit.

 

Om alles haalbaar te houden voor ons en onze medewerkers en medewerksters, zullen we nieuwe openingsuren hanteren voor ons kopiecenter met teken- en schildersafdeling en ons benzinestation, nl.:
dinsdag tot en met zaterdag van 9 uur tot 12u30 en van 13u30 tot 18 uur.
Inderdaad, op maandag zullen we gesloten zijn. De andere dagen openen we pas om 9 uur en we zullen sluiten om 18 uur. We sluiten een uur tijdens de middag om onze medewerkers en medewerksters de tijd te geven om in alle veiligheid te kunnen eten.

Onze hobby- en handwerkwinkel blijft geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 12u30 en van 13u30 tot 18 uur. Op donderdag zal deze open zijn van 14 uur tot 18 uur. ’s Middags sluit onze winkel volledig van 12u30 tot 13u30 om op een veilige manier te kunnen eten.

 

Dit zijn de maatregelen die we reeds voorzien hebben:
– ontsmettende handgel bij het binnen- en buitengaan van onze winkels
– markeringen op de vloer om de richting aan te duiden hoe jullie veilig door onze winkel kunnen om toch alles te zien en elkaar zo weinig mogelijk tegen te komen
– onze medewerkers en medewerksters dragen allemaal een mondmasker om zichzelf en jullie te beschermen. Het zou heel tof zijn mochten jullie ook een mondmasker dragen in onze winkel
– we laten maximum 2 personen tegelijk toe per winkelruimte
– we vragen om maximum 30 minuten per winkelbeurt te nemen om de wachttijd buiten te beperken
– we vragen ook om enkel artikelen aan te raken die je wenst te kopen. Omdat bewezen is dat dit virus beperkte tijd kan overleven op goederen.
– onze medewerkers en medewerksters wassen heel regelmatig hun handen voor ieders veiligheid
– ’s middags sluit onze winkel volledig van 12u30 tot 13u30. We vragen om dit te respecteren, zodat onze medewerkers en medewerksters in alle veiligheid kunnen eten. Eten met een mondmasker aan is behoorlijk moeilijk.

Alle veiligheidsvoorschriften tijdens deze Corona-tijden zullen uithangen aan onze winkels. We vragen met aandrang aan iedereen om zich hieraan te houden.

Deze situatie is nieuw voor iedereen. Daarom zullen we deze maatregelen regelmatig evalueren en bijsturen waar nodig. We hebben steeds zorg willen dragen van onze medewerkers, medewerksters en van onze klanten. We zullen dit nu ook blijven doen.

 

Ook voor mensen die het nu nog niet zien zitten om in onze winkel te komen, voozien we een click & collect-systeem waarbij je jouw bestelling door ons laat klaarmaken en je deze later, op een samen afgesproken tijdstip, afhaalt in onze handwerkwinkel. Je kan ons, onder andere hiervoor, bereiken via:
– telefoon op het nummer 054/41.11.45,
– mail info@maximeshobby.com,
– onze website/webshop www.maximeshobby.com en doorklikken naar “webshop
– onze facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux”
– onze Instagram account “maximeshobby”.

Op onze website www.maximeshobby.com staat een knop “webshop”, hiermee komt u op onze webshop terecht. Op een computerscherm staat deze knop rechts naast de “Home”-knop. Op het scherm van een smartphone zit de “webshop”-knop onder de “Menu”-knop (met de drie horizontale strepen) die helemaal bovenaan staat.

Daar kan u al een deel van ons gamma aan producten bekijken. Er staan al meer dan 5000 artikelen online met voorraad. Zo gewenst kan u deze bestellen via onze webshop. We blijven ook aan huis leveren in beperkte straal rond onze winkel op de Guilleminlaan. Verder weg van onze winkel, blijven we leveren, onder andere via Bpost. Voor alle informatie kan u contact met ons opnemen, onder andere op het nummer 054/41.11.45.

 

Voor de kopies bekijken we of we jullie vanaf 12 mei kunnen helpen doormiddel van een afhaalsysteem waarbij jullie het gevraagde document aanleveren op USB-stick of op papier en dit dan later in de week terug komen ophalen. Dit om jullie tijd in onze winkel te beperken tot een minimum. Digitaal aanleveren via mail lukt niet, wel via USB-stick of op papier.

 

Aan de mensen die wachten op hun pakjes die geleverd worden via de verschillende pakjesdiensten waar we afhaalpunt voor zijn (MondialRelay, GLS, UPS, PostNL) vragen we nog even geduld. Vanaf dinsdag 19 mei 2020 zullen we opnieuw pakjes aanvaarden van onze verschillende partners. We rekenen op jullie om niet allemaal tegelijk naar onze winkel te komen om jullie pakje af te halen. Ik begrijp dat sommigen onder jullie al heel veel geduld hebben moeten opbrengen, maar hoe meer mensen tegelijk komen, hoe langer de wachttijd buiten aan onze winkel. Voor meer informatie kunnen jullie ons bereiken op het nummer 054/41.11.45.

 

Samen kunnen we dit aan! We hopen jullie talrijk maar niet allemaal tegelijk terug te zien.

Met vriendelijke groeten,
jullie Maxime’s Hobby-team

 

P.S.: voor de mensen die het niet zien zitten om zelf een mondmasker te maken, we hebben stoffen mondmaskers besteld die tot 20 keer wasbaar zijn. Eind mei zullen deze geleverd worden. Reserveren kan…

P.P.S.: voor de mensen die het wel zien zitten om zelf een mondmasker te maken, wij doen ons best om zoveel mogelijk benodigdheden hiervoor op voorraad te blijven hebben zoals elastiek, biaisband, keperband, naaigaren, naainaalden, katoenen band, mondmaskerstof, stoffenscharen, patroonpapier, krijt, lintmeter, …

 

Tel.: 054/41.11.45, Fax: 054/41.91.70

 

 

 

Bel nu
Adres