> nieuwsbrief maart 2020

Beste klant,

Vooreerst hopen wij dat jullie in goede gezondheid zijn. Wij hebben onze winkels tijdelijk gesloten, op vraag van de regering, om zo mee te helpen met de bestrijding tegen het Corona-virus. We zijn volop bezig met het opstarten en uitbreiden van onze webshop. Zo kunnen wij jullie verder blijven helpen bij jullie favoriete hobby’s. Op dit moment kan u ons bereiken via telefoon op het nummer 054/41.11.45, via mail info@maximeshobby.com, via onze website/webshop www.maximeshobby.com, via onze facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux” en via onze Instagram account “maximeshobby”.

Op onze website www.maximeshobby.com staat een knop “webshop”, hiermee komt u op onze webshop terecht. Bestellen kan vanaf nu. In een beperkte straal rond onze winkel kunnen we aan huis leveren, mits voorafgaande betaling via overschrijving. Verder van onze winkel weg, leveren we via Bpost. De portkosten zijn afhankelijk van de grootte en hoeveelheid van de bestelling, meestal €5,95, tenzij bij uitzonderingen. Het totale bedrag wordt op voorhand duidelijk meegedeeld.

Mensen die geen toegang hebben tot internet of hier niet goed weg mee weten, kunnen ook telefonisch bestellen. We doen ons best om jullie zo goed mogelijk bij te staan, ook al zijn we ver van elkaar. Mochten er vragen, onduidelijkheden, opmerkingen,… zijn, vernemen we dat graag. Ook tips naar de opbouw en ontwikkeling van onze webshop toe, zijn zeker welkom!

Tanken aan ons Esso-tankstation kan met verschillende kaarten aan de buitenpaal van ons tankstation. We zorgen ervoor dat er voldoende Diesel, Super+ 98 en Eurosuper 95 op voorraad is. Mocht u problemen ondervinden bij het tanken, ook dan zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer 054/41.11.45 en doen we ons best jullie zo goed mogelijk te helpen.

Op dit moment kunnen er geen pakjes van Mondial Relay, GLS, UPS, PostNl verstuurd noch afgehaald worden bij ons aangezien we gesloten zijn. Bij vragen, gelieve contact op te nemen met de respectievelijke verzenddiensten. Wij hebben verzocht zoveel mogelijk pakjes terug mee te geven aan de transporteurs. Pakjes die blijven liggen zijn, blijven beveiligd liggen tot na deze Corona-crisis. We blijven, ook nu, zorg dragen van jullie pakketjes.

We moeten hier samen door!

Met vriendelijke groeten,
jullie Maxime’s Hobby-team

Tel.: 054/41.11.45, Fax: 054/41.91.70

 

Bel nu
Adres