> Nieuwsbrief augustus 2020

Beste klant,

We hopen dat jullie de afgelopen periode zo veilig als mogelijk doorgemaakt hebben. Ondertussen is onze winkel op de Guilleminlaan 237 te Geraardsbergen alweer een tijdje open. We hebben onze draai gevonden wat betreft het jullie zo veilig mogelijk maken bij jullie bezoek aan onze winkel. We kijken er ook nauwlettend op toe dat iedereen zich aan de Corona-maatregelen houdt. Hartelijke dank voor jullie begrip, geduld en inzet!

Ondertussen hebben we een massa aan nieuwe producten in onze winkel, zoals de wintercollectie brei- en haakgaren, de eerste kerstartikelen, een massa aan Diamond Dotz, tie-dye-producten, boetseermateriaal, haakpakketten, pixels, kruisjessteek, … Ook de aanvullingen op ons bestaande assortiment komen opnieuw vlotter binnen. Heel veel ideetjes en mogelijkheden om jullie vakantie, staycation, vrije tijd,… op te vrolijken.

Tijdens de lockdown hebben we onze webshop www.maximeshobby.com opgericht. We blijven deze verder aanvullen met onze beschikbare producten. Cursussen en demo’s gaan nog niet door. Mocht daar verandering in komen verwittigen we jullie via:
– onze facebookpagina “Maxime’s Hobby Leroux”,
– onze website www.maximeshobby.com
– onze instagram “Maxime’s Hobby”,
– jullie kasticket,
– onze nieuwsbrief per mail.
De mensen die reeds ingeschreven waren voor een cursus die niet doorgegaan is, verwittigen we persoonlijk van zodra we meer weten.

Ons aanbod aan teken- en schildermateriaal is geoptimaliseerd. Alles, ook het handletter- en calligrafiegedeelte en ook alle maquettebenodigdheden staan duidelijk en ordentelijk gepresenteerd op de bovenverdieping van onze hobbywinkel. Écht een veilig bezoekje waard!

Jullie zijn welkom in onze winkel om alle (nieuwe) producten te ontdekken. Via onze Facebookpagina, Instagramaccount, onze webshop, kunnen jullie reeds het een en ander van ons aanbod zien. Wie dit wil kan deze kanalen gebruiken als leiddraad om zo jullie bezoek aan onze winkel voor te bereiden. Ook blijven we telefonisch bereikbaar op het nummer 054/41.11.45. We willen jullie zo goed mogelijk bijstaan bij het uitkiezen van jullie ideale hobbymateriaal. We blijven ook aan huis leveren omdat we begrijpen dat niet iedereen buiten komt om te winkelen. Voor alle info hieromtrent kunnen jullie steeds contact met ons opnemen.

Onze Staycation (verlof) start op zaterdag 15 augustus 2020 tot en met maandag 31 augustus 2020. Al onze winkels zijn deze periode gesloten. Wel blijven we de orders via onze webshop uitleveren, zowel via thuislevering als via Bpost en GLS.

 

We wensen jullie en jullie naasten een goede gezondheid toe.
Veel knutselgroeten,
Jullie Maxime’s Hobby team

Tel.: 054/41.11.45, Fax: 054/41.91.70

 

 

 

Bel nu
Adres